Futsalisté pomáhají postiženým

Předseda Krajského Futsalového svazu FAČR Zdeněk Petr a organizátor mezinárodního futsalového turnaje Pavel Chalupa předali minulý týden reprezentační dres podepsaný reprezentanty České republiky ve futsalu tělesně postiženému Davidu Novotnému, který při autonehodě utrpěl velmi vážné zranění.

Třebíč – Za velké podpory předsedy FAČR Futsal FIFA Oty Mesteka a dalších pracovníků FAČR Karla Poborského, Michaely Veselé a celé reprezentace ,,A‘‘ mužstva předseda krajského futsalového svazu podpořil třetí ročník Turnaje ve futsalu pro Davida. Pan Karel Poborský tento turnaj zaštítil a přispěl dotací z Nadačního fondu mládežnického fotbalu, kde je předsedou správní rady, částkou 20 tisíc korun.

Dres reprezentace, který byl podepsán všemi reprezentanty mužstva ,,A‘‘, bude vydražen a výdělek bude předán na rehabilitaci tělesně postiženého Davida. Turnaj se koná jako charitativní akce a zúčastní se jej téměř všechna družstva, která jsou zapojena do Krajského přeboru ve futsalu. Turnaj se koná 10. prosince od 9.00 v městské hale v Třebíči (Dukovanská hala).

Třebíčský deník
http://www.trebicsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.