Hradecké Centrum sociální pomoci a služeb má k dispozici nový automobil

ilustrační foto: Nathan Eal Photography / Flickr.com

Od pondělí 23. dubna mohou zaměstnanci Centra sociální pomoci a služeb v Hradci Králové, které se stará o seniory se sníženou soběstačností, využívat zcela nový osobní automobil. Zařízení vůz využije zejména na cesty za seniory z okolí.

„Nový automobil nám velmi pomůže na cestách za našimi klienty. Ti se nacházejí v nepříznivé sociální situaci a jsou závislí právě na terénní službě, kterou poskytujeme. Velice nás těší, že se firmy a podnikatelé v našem kraji rozhodli do tak prospěšného projektu zapojit. Je vidět, že místním senioři nejsou lhostejní,“ uvedla při předání vozidla ředitelka zařízení Dana Hynková.

Předání vozidla značky Dacia Dokker proběhlo za účasti ředitelky zařízení Dany Hynkové a zástupce poděbradské reklamní agentury Kompakt, která tento projekt zaštiťuje.

O projektu Sociální automobil

Za spoluúčasti firem a společností se poděbradská reklamní agentura Kompakt snaží o vytvoření, zdokonalení a obnovení vozového parku v ústavech a zařízeních, která svou činnost zaměřila na výchovu, vzdělání, rehabilitaci a integraci zdravotně, mentálně či jinak hendikepovaných lidí. Projekt stojí na systému tzv. „reklamy na kolech“ a spočívá v tom, že jednou v roce přejde obchodní zástupce na tento projekt a po dobu tří měsíců získává firmy, které jsou ochotné přispět na dobrou věc a chtějí se podílet na přípravě automobilu, jenž poputuje do některého ze sociálních zařízení.

Litoměřický deník
http://www.litomericky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.