Chcete pomáhat seniorům? V Novém Boru hledají dobrovolníky

GE Money Bank

Pokud rádi pomáháte lidem a najdete v kalendáři alespoň jednu volnou hodinu týdně, můžete se stát dobrovolníkem a pomoci seniorům v Novém Boru.

„Dobrovolnické centrum ADRA Česká Lípa hledá dobrovolníky, kteří by se chtěli stát společníky pro seniory nebo pro zdravotně postižené. Úloha lidí, kteří se pro toto poslání rozhodnou, je hlavně ve vytváření vztahu se seniory.

Dobrovolníci si se seniory povídají, naslouchají jim, hrají s nimi společenské hry, čtou jim z knih nebo je doprovázejí na procházky. Centrum ADRA nabízí školení, pojištění, společné setkávání dobrovolníků a proplácení cestovních nákladů.

Zájemci o dobrovolnickou službu v Novém Boru se mohou hlásit na telefonním čísle 607 047 522 nebo na mailu petr.maska@adra.cz. Další informace najdete také na webu www.adraceskalipa.cz.

Humanitární organizace ADRA byla založena v roce 1957 v USA. Pobočka v Čechách funguje od roku 1992. V současné době působí v ČR 15 dobrovolnických center ADRY s více jak 2 700 dobrovolníky. Je v 59 městech a provozuje 202 sociálních a zdravotních organizacích.

Českolipský deník

https://ceskolipsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.