Nakopali dětem. Pro spolek SOS Andělé se podařilo vybrat sto šedesát tisíc korun

Sportovní komentátor Jaromír Bosák, herec Leoš Noha – známý z televizních obrazovek jako „zdjavotník“ ze seriálu Okresní přebor, herec Jakub Štáfek – diváci jej vídají v seriálu Ulice, hudebník Ota Balage, režisér Vojtěch Nouzák, fotbalisté Marcel Lička (oblékal dres Baníku Ostrava a Slavie Praha) a Tomáš Pešír, který působil rovněž v pražské Slavii či v Blšanech, ale i moderátor a herec Petr Vondráček a další známé tváře ze světa sportu a kultury.

Rakovník – Ti všichni se představili v sobotu odpoledne v rámci charitativního fotbalového turnaje ve sportovní hale v Rakovníku, a to v dresu známého celku osobností s názvem Real Top Praha. Turnaj s názvem Nakopeme dětem 2016 se konal na podporu vážně nemocných dětí, kterým pomáhá nadační spolek SOS Andělé Rakovník. A právě spolku byl výtěžek z akce spolu s příspěvky firem věnován. Po skončení turnaje předal Jan Loder, hlavní organizátor celého charitativního turnaje, zástupcům SOS Andělé Rakovník Vendule Blechové a Marcele Stehlíkové šek.

„Celkově předáváme sto šedesát tisíc korun,“ sdělil výši vybraného obnosu Jan Loder. Sportovní halou se následně nesl obrovský potlesk.

„Strašně moc všem děkujeme. Také Honzovi, protože je to člověk na svém místě s obrovským srdcem. Částka bude věnována Majdě. Ta se, bohužel, nemohla dnešní akce zúčastnit, protože užívá antibiotika. Jedná se o holčičku, která je odkázána na invalidní vozík a pojede do lázní,“ řekla Vendula Blechová.

Vítězem Loex

Fotbalový turnaj, kdy si to spravedlivě rozdal každý s každým, vyhrál pořádající tým Loex. „Ale cinklé to nebylo,“ řekl s úsměvem na rtech Jan Loder, jenž byl brankářskou jedničkou týmu Loex. V průběhu posledního utkání proti celku Real Top Praha jej však v bráně vystřídal bratr Tomáš. Loex dokázal tým složený z osobností ze světa kultury a sportu porazit a tím si tak vybojoval své historické prvenství. Během přestávek se konaly na palubovce dovednostní soutěže o zajímavé ceny, k tomu byla losována také tombola – přítomní diváci tak mohli získat zajímavé ceny, jako vstupenku na pohárové utkání AC Sparta Praha, ale také kresby známého karikaturisty Milana Kounovského, či hráči podepsaný dres AC Sparta Praha, nebo dres s podpisy hráčů z hvězdného celku Real Top Praha a další zajímavé ceny.

Nejlepším střelcem turnaje se stal se sedmi zásahy Milan Polák, nejlepším brankářem byl zvolen Zdeněk Řepka.

A jaké bylo pořadí týmů? Real Top Praha nakonec obsadil čtvrté místo, a to se ziskem dvou bodů. „Chtěli jsme být první jako vždycky,“ komentoval Alexandr Smita, prezident Top Realu Praha. Moderátor Petr Vondráček, který k týmu patří, pak dodal: „Budeme říkat, že zde bylo takových osmadvacet týmů a čtvrté místo pak pěkné.“

Na třetím místě skončil tým IDS, druhé skončilo mužstvo Elektro Viola. Vítězství pak slavil tým Loex.

MIROSLAV ELSNIC
Rakovnický deník
http://www.rakovnicky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.