Na golfový turnaj pro Paraple zavítal Marek Eben i „misska“

ilustrační foto: stock.xchng

Ve středu se v Golf Resortu Kunětická hora odehrál golfový turnaj pro Centrum Paraple. Charitativní turnaje se uskutečnil tradičně pod patronátem známého herce, moderátora i hudebníka Marka Ebena.

Na akci, kde se hraje bez úpravy handicapu systémem Texas Scramble, se objevili též Jana Doleželová, Miss ČR 2004, Ivana Chvátalová, sportovní moderátorka České televize,kněz a moderátor Zbigniew Czendlik či Tomáš Kraus, mistr světa ve skikrosu.

„Díky firmám a partnerům, jež turnaj podporují, vynesl v minulých ročnících dohromady přes tři miliony korun. Výtěžek bude opět věnován na podporu služeb poskytovaných v Centru Paraple – rehabilitačním a poradenském centru, které pomáhá už přes dvacet let vozíčkářům ochrnutým po poškození míchy a jejich rodinám najít cestu dál,“ sdělila za organizátory akce Vendula Kodetová.

Na co použijí letošní výtěžek z turnaje?

„I letošní výtěžek použijeme na sociálně rehabilitační pobyty, zejména na financování asistenční a ošetřovatelské péče, která je nedílnou součástí těchto pobytů,“ podotkla Margita Pištorová, ředitelka Centra Paraple.

http://pardubicky.denik.cz/

ilustrační foto: stock.xchng

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.