Festival sociálních služeb představí širokou nabídku

Na festival sociálních služeb zve Humpolec, o problematice sociálních služeb se bude v pátek 27. září mluvit v parku Stromovka.

Humpolec – V době od 10 hodin dopoledne do půl páté odpoledne bude na festivalu prezentovat své služby čtrnáct organizací, které jsou zaměřeny na seniory, lidi s hendikepem, rodiny, děti i další cílové skupiny. Konkrétně se představí Oblastní charita Havlíčkův Brod, Fokus Vysočina, Centrum U Větrníku, Medou, Včelka Senior Care, Domov blahoslavené Bronislavy, Domov Jeřabina Pelhřimov, Háta, intervenční centrum, Bílý kruh bezpečí, Dům na půl cesty Havlíčkův Brod a Centrum pro zdravotně postižené Kraje Vysočina.

Ve Stromovce se návštěvníci dozvědí vše podstatné i o činnosti odboru zdravotnictví a sociální péče při Městském úřadu Humpolec. „Kraj Vysočina se pak bude věnovat tématu náhradní rodinné péče a dobrovolnictví. V neposlední řadě své aktivity představí také místní akční skupina Společnost pro rozvoj Humpolecka,“ doplnila projektová manažerka Společnosti pro rozvoj Humpolecka Martina Krčilová.

V doprovodném programu vystoupí například senioři z Astry, sbor při základní škole Hradská Křišťálek nebo soubory místní základní umělecké školy.

Pelhřimovský deník
http://www.pelhrimovsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.