Překonáváme bariéry, spojujeme komunity: Zdravotnický Materiál – Velkoobchod s.r.o. v srdci Olomouce

/advertorial/

V srdci historické Olomouce, kde každá ulice vypráví příběh, se nachází firma Zdravotnický Materiál – Velkoobchod s.r.o., která je výjimečná nejen svým posláním, ale také tím, že její služby jsou otevřené pro každého – ať už jste zdravotnický profesionál nebo soukromá osoba, u nás najdete vše potřebné pro vaše zdravotnické potřeby.

Naše firma není jen obchod se zdravotnickým materiálem a potřebami pro zdravotnictví, ale také pracoviště, kde zdravotní handicap není překážkou, ale příležitostí pro spolupráci a růst. S více než 80 % zaměstnanců se zdravotním postižením jsme hrdým příkladem, že inkluzivní pracovní prostředí může být časem úspěšné a prosperující, a to díky Vám i investicím do nových platforem. Například náš nový projekt eshopu, na který jsme hrdí.

Naše široké portfolio zahrnuje vše od základních zdravotnických materiálů a potřeb až po vybavení pro nemocnice a jiné zdravotnické zařízení. A to vše je dostupné jak pro profesionální zdravotníky, tak pro individuální zákazníky, kteří hledají kvalitní a spolehlivé produkty pro osobní péči nebo péči o své blízké.

V době ekonomických výzev si ceníme každého našeho zákazníka a chceme upozornit zejména na možnost náhradního plnění dle paragrafu 81 zákona č. 435/2004Sb. Spoluprací s námi nejen podpoříte sociální podnikání a získáte prvotřídní zdravotnické zboží a služby, ale zároveň přispějete k integraci osob se zdravotním postižením do pracovního procesu.

Pro objednávky a prohlídku našeho komplexního sortimentu vás zveme, abyste se zaregistrovali v našem e-shopu na www.zdravotnicke-materialy.cz. S registrací získáte nejen přístup k množstevním a akčním slevám, ale také vám nabídneme automaticky 2% slevu na každý osobní odběr ve skladu. Veškeré zboží posíláme přes smluvního partnera PPL do ČR a EU. Pro osobní vyzvednutí zboží můžete přijít od pondělí do pátku mezi 08:00 a 14:00 hodinami na adresu Na Zákopě 2, 77900 Olomouc.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.