NRZP ČR zve na pohřeb sKarty

Po podpisu pana prezidenta Miloše Zemana je jasné, že projekt kritizované sKarty definitivně zítra skončí. NRZP ČR a KDU-ČSL se rozhodli uspořádat smuteční rozloučení se sKartou. Koná se dnes 1. října od dvanácti hodin před MPSV ČR.

SKarta se během svého působení v českém sociálním systému jistě stala mediální hvězdou, teď pro ni její největší odpůrci dokonce vypraví pohřeb, který se bude symbolicky konat v den, kdy projekt sKaret definitivně skončí.

„Smuteční obřad bude zahájen ve 12 hodin před MPSV ČR. Průvod půjde od ministerstva Dřevnou ulicí na Nábřeží, přejde vozovku, sejde na Náplavku a zde v restauraci Vltava bude obřad zakončen. Na Náplavku je sjezd, takže se vozíčkáři nemusí bát, že by se na ní nedostali. Vím, že je málo času k přípravě cesty do Prahy, přesto Vás prosím, abyste, pokud můžete, přijeli. Počasí má být bez problémů, sice trochu chladněji, ale myslím si, že na takovou akci poměrně příhodné. Proto věřím, že se přijedete pobavit a vyjádřit svůj názor na bývalou sKartu,“ popisuje program akce předseda NRZP ČR a volební lídr KDU-ČSL v Plzeňském kraji Václav Krása.

Jiří Marek
invArena

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.