Langerová odchází od Světlušky

Zpěvačka Aneta Langerová po devíti letech spolupráce opouští nadační fond Světluška. Na koncertech této organizace tak již zřejmě nevystoupí. Pohádala se s vedením nadace…

reportáž TV Barrandov

Zpěvačka Aneta Langerová po devíti letech opouští Nadační fond Českého rozhlasu Světluška, který pomáhá nevidomým a zrakově postiženým lidem.

Langerová odchází kvůli sporům se vedením. Podle nadačního fondu jsou důvodem jejího odchodu rozdílné názory na budoucí vývoj Světlušky.

Sama Aneta si však medializaci svého rozhodnutí nepřeje. Zpěvačka byla patronkou projektu Světluška již od samého počátku, na nevidomé pomohla vybrat více než 100 milionů korun.

Langerová byla nejvýraznější tváří nadace, byla její patronkou a dá se říci jejím symbolem.

„Je to těžké a bolestné rozhodnutí, se kterým se budu ještě dlouho smiřovat. Ale někdy je nutné odejít pro dobro věci. Cítím morální povinnost přenechat své patronství nad Světluškou někomu dalšímu,“ přiznala Aneta.

A kdo bude novou tváří nadace? „Je to velmi čerstvá informace, takže v současné chvíli nemáme nikoho, kdo by se stal novým patronem projektu,“ řekla Veronika Musilová z PR oddělení nadace.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.