Pojišťovna zdarma měří tlak a radí s výživou

ilustrační foto: Flickr.com

Bezplatné měření tlaku, tělesného tuku a výživové poradenství nabízí svým klientům Všeobecná zdravotní pojišťovna. Služby poskytuje ve vybraných pobočkách v Praze, České Lípě, Hradci Králové. Návštěva plaveckých bazénů v Horažďovicích a Domažlicích zdarma.

V Praze 5 bude 13. března služby poskytovat pobočka v ulici Na Bělidle, v Praze 8 to bude 18. března v ulici Sokolovská. V obou případech od 10 do 15 hodin.

Pobočka v ulici Orlické v Praze 3 naplánovala měření na 21. března od 10 do 13 hodin. V dubnu službu nabídne pobočka v Orlické ulici (8. a 17. 4.) a pobočka v ulici Na Perštýně (15. 4.).

Mladá fronta DNES

18. března od 9 do 14 hodin  klientské pracoviště VZP v České Lípě, náměstí T. G. Masaryka.

Budete mít jedinečnou možnost využít bezplatné měření tělesných hodnot přístrojem Biospace IN BODY 230. Jedná se o speciální diagnostický přístroj na měření tělesné kompozice lidského těla, který je používán na celém světě v lékařských zařízeních, dietologických poradnách, fitness centrech či u výživových poradců.

Přístroj představí náš nový partner Klubu pevného zdraví, výživová poradkyně paní Pavlína Svobodová.  Poradenství a produkty zdravé výživy poskytuje paní Svobodová v Salonu Valentinka, v ulici Zámecká 78 v České Lípě, můžete také využít telefonní linku 607 258 881. Klienti VZP, členové Klubu pevného zdraví, mohou ve Valentince při zakoupení tří- či šestiměsíčního věrnostního programu čerpat 10% slevu!

Využijte možnost bezplatného změření krevního tlaku či obsahu tuku v těle. Vysvětlíme vám výhody členství v Klubu pevného zdraví a seznámíme vás s preventivními programy naší pojišťovny, které můžete čerpat v letošním roce.

Všeobecná zdravotní pojišťovna v Hradci Králové – možnost nechat si bezplatně zjistit tělesné hodnoty a inspirovat se výživovými nebo pohybovými doporučeními.

Každý poslední pátek v měsíci, vždy od 8 do 11 hodin, je pro návštěvníky klientského pracoviště v Hořické ulici 1710 připraveno bezplatné měření tlaku, tuku, BMI, klidového metabolismu nebo kosterního svalstva, včetně konzultace k naměřeným hodnotám.

Navíc v pátek 18. dubna, v době velikonočních prázdnin, získají naši nejmenší klienti drobný dárek.

 

VZP zve všechny své klienty na návštěvu plaveckých bazénů v Horažďovicích a Domažlicích, kde proběhne ve vybraných dnech a časech akce s názvem Neplavte v tom sami. Má za cíl představit plavání jako vhodnou formu aktivního odpočinku a zároveň odměnit naše klienty za jejich přízeň.

Pokud se tedy dostavíte v níže uvedených termínech do sportovního zařízení, obdržíte jako poděkování volný vstup na 1 hodinu zdarma.

1. Plavecký bazén Horažďovice

  • Termín: úterý 11. 3. od 14.30 do 17.30 hodin

2. Plavecký bazén v Domažlicích

  • Termín: neděle 16. 3. od 13.00 do 18.00 hodin

Akce probíhá v uvedených časech, nebo do vyčerpání volných vstupů do plaveckých bazénů.

ilustrační foto: Flickr.com

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.