Pomoc pro lidi trpící plynatostí

Pro lidi trpící zdravotními potížemi doprovázené obtěžujícím pachem již brzy bude k dispozici tzv. deodorační prádlo, které umí absorbovat tělesné pachy z nadýmání, plynatosti, ale i potu, inkontinence nebo třeba menstruace. 

Do Česka míří nový společenský trend, tzv. deodorační spodní prádlo. Málokteré spodní prádlo se pyšní takovou přidanou hodnotu jako deodorační spodní prádlo. A co že je tou přidanou hodnotou? Deodorační prádlo pohlcuje jakékoli tělesné pachy v intimních partiích a do okolí je přeměňuje na čistý vzduch.

Hned na první pohled prádlo zaujme svým klasickým designem, takže nikdo nepozná jeho mimořádné vlastnosti. V čem že spočívá jeho tajemství? Prádlo je tvořeno mikrokeramickými částicemi, které zajištují jeho absorbční vlastnosti. Tkaninou je bavlna a elastin, takže prádlo je i velmi pohodlné a pružné.

»Toto prádlo je opravdový komfort pro lidi, kteří se chtějí cítit dobře, sebejistě a pohodlně. Jakmile jej má člověk na sobě, brzy si uvědomí jeho výjimečnost a nepostradatelnost,« říká Adam Gálik, jednatel distribuční společnosti DeoWear.

Své o tom vědí třeba lidé, kteří na pracovišti nejsou sami a nemohou si dovolit nějaké společenské pohoršení. Jsou to ale také lidé trpící zdravotními potížemi. Deodorační prádlo totiž umí dokonale absorbovat tělesné pachy z nadýmání, plynatosti, ale i potu, inkontinence nebo třeba menstruace. Toto prádlo je k dostání v pánském i dámském provedení.

Haló noviny

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.