Kolik stojí operace kolena či ploténky gelovým implantátem?

foto: Flickr.com

Někteří čtenáři se na redakci v diskusi obrátili s dotazy, zda je možné píchnout gel do kolene, jež je v pokročilém stadiu a chybí u něj chrupavka. Jiný má otce s vyhřeznutou plotenkou, jemuž lékaři nedokážou pomoci jinak než infuzemi proti bolesti.

ODPOVĚĎ:

SurGal Clinic:

U nás na klinice je nejprve nutné přijít na prvotní konzultaci a vyšetření na ortopedii, kde si Vás pan doktor vyšetří a podle vašeho problému stanoví další postup, léčbu či operaci. Je nutné se k nám na ortopedickou ambulanci objednat. Máme dvě formy ambulancí ta první je tzv. klasická za 30,- regulační poplatek a druhá je nadstandardní, kde se hradí 1000,- poplatek, ve kterém je zahrnuto: 5 návštěv u lékaře, parkovné zdarma, garance doby objednání a občerstvení. Pokud se rozhodnete využít služeb naší kliniky, můžete se objednat na tel. čísle: 532 149 333, 306, uvedla Krejčí Kamila z SurGal Clinic.

Operace spočívající v aplikaci kolagenového implantátu do kolenní chrupavky stojí asi 35 000 až 40.000 korun. V současné době na ni přispívá pouze Vojenská zdravotní pojišťovna. Všeobecná zdravotní pojišťovna by podle dohody s vedením kliniky nejspíše mohla přispívat na náklady operace od května.

Operace vyhřezlé meziobratlové ploténky injekčním vpravením implantátu na bázi gelu stojí kolem 35 tisíc korun, předchozí konzultace s příslušným lékařem kliniky 500 Kč. Náklady operace zatím nehradí žádná zdravotní pojišťovna.

SurGal Clinic se nachází v Brně v ulici Drobného 38-40

invArena

foto: Flickr.com

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.