Na zimním stadionu se koná MČR neslyšících hokejistů

Sportovní klub neslyšících Hradec Králové zve veřejnost na mistrovství České republiky neslyšících 2015 v ledním hokeji, které probíhá tento víkend na zimním stadionu v Hradci Králové.

Dvoudenní turnaj je finančně podpořen Lesy České republiky, Magistrátem města Hradec Králové, Mountfieldem Hradec Králové a Českým svazem neslyšících sportovců. Hrací doba je třikrát patnáct minut, hrát se bude podle směrnic Českého svazu ledního hokeje.
Domácího šampionátu v Hradci Králové se zúčastní tři družstva: domácí Sportovní klub neslyšících Hradec Králové, Sportovní klub neslyšících Brno a Sportovní klub neslyšících Plzeň.
Program – sobota: SKN Hradec Králové – SKN Brno (14.45 – 16.45), SKN Brno – SKN Plzeň (17.00 – 19.00); neděle: SKN Hradec Králové – SKN Plzeň (12.30 – 14.30).
Po turnaji mistrovství České republiky proběhne předávání medailí a cen vítěznému týmu a také cen pro týmy na druhém a třetím místě, vyhlášení nejlepšího hráče a brankáře turnaje, poděkovaní sponzorům za jejich sponzorské dary. Vstupné na MČR je dobrovolné.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.