Závodníci dnes podpoří cyklistu s hendikepem

Oslavit Velikonoce v přírodě, zasportovat si s celou rodinou na trase značené unikátními obřími kraslicemi, navštívit jarmark, zámecký park a k tomu ještě učinit dobrý skutek, může každý, kdo v neděli 5. dubna zavítá do Hluboké nad Vltavou a postaví se na start velikonočního rodinného závodu na podporu hendikepovaného sportovce.

„Zúčastnit se mohou běžci, chodci i maminky a tatínkové s kočárky. Jde o to najít v co nejrychlejším čase všechna ukrytá obří velikonoční vajíčka. Výtěžek z akce poputuje na nákup sportovního vybavení pro hendikepovaného cyklistu z Hluboké nad Vltavou,“ vysvětluje organizátorka projektu a vedoucí Centra volného času Poškolák v Hluboké nad Vltavou Valerie Chromá.

Závod odstartuje v neděli 5. dubna v 11.00 hodin od kostela sv. Jana Nepomuckého. Na trasu vyrazí závodníci ve třech kategoriích: Tří až pětičlenné rodinné týmy, běžci – chodci a vyznavači Nordic Walking. Přesnou podobu tratě si určí účastníci sami podle mapky, kterou obdrží těsně před startem. Startovné je dobrovolné, minimální poplatek je 30korun za osobu. Závodní karty bude možné odevzdávat do 16 hodin.

http://ceskobudejovicky.denik.cz

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.