Podpořte onkologicky nemocné při Běhu naděje

Městská část Praha 8 ve spolupráci se Základní školou U Školské zahrady a 68. pionýrskou skupinou Lvíčata pořádá šestnáctý ročník Běhu naděje na Praze 8. Tento běh je veřejnou sbírkou na podporu léčby onkologicky nemocných.

Praha – Běh se uskuteční ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 do 18 hodin. Přihlašování, start i cíl budou v prostoru ZŠ U Školské zahrady 4 v Kobylisích. Přihlašovat se můžete na místě startu od 16:30 hodin. Přispět můžete jakoukoliv částkou na konto léčby rakoviny.

Výtěžek sbírky bude v plné výši odevzdán na celorepublikové konto, odkud bude rozdělen na podporu léčby a pomoc onkologicky nemocným. Tratě budou v okolí ZŠ U Školské zahrady a na Okrouhlíku. Jsou rozděleny podle délky a obtížnosti a je možno je absolvovat jakýmkoli způsobem – chůzí, během, joggingem, na invalidním vozíku, na kole, na kolečkových bruslích, s kočárkem, se psem atd.

Běhu se může zúčastnit každý bez omezení. Od malých dětí po seniory či hendikepované. Tempo závodu si mohou účastníci přizpůsobit podle svých sil a možností. V loňském roce se vybralo téměř půl milionu korun. „Velmi oceníme každý příspěvek. Uděláte něco pro své zdraví a navíc podpoříte dobrou věc,“ uvedla místostarostka Alena Borhyová.
Bližší informace naleznete na internetových stránkách Běhu naděje.

Anna Patočková
Pražský deník
http://www.prazsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.