Proměny se ukáží na obrazech postižených

Tradice výstav obrazů klientů je opět zpátky, letos s názvem Proměny V. Pakliže se chcete ponořit do pocitů hendikepovaných lidí, kteří prožívají mnohdy stejná životní úskalí jako my zdraví, pak na vás čekají jejich obrazy ve Fabrice.

Svitavy – Klienti svitavské Světlanky do března namalují obrazy a každý z nich má přinést širokou škálu emocí, individuálního umu i zvláštní sebereflexi a profil sebe sama. Jedno bude společné: „Letošní obrazy našich klientů budou namalované technikou mramorování,“ říká Gabriela Kleinová, vedoucí CDS charity.

Podle Kleinové to bude především fantazijní záležitost. Na obrazech nebudou přímo konkrétní malby, ale bude se jednat především o hru s fantazií. „Vystavíme tam přibližně dvacet obrazů, neboť větší rozsah nám neumožňuje prostor foyer multifunkčního centra Fabrika,“ dodala Kleinová. Výstava obrazů bude probíhat v prostorách foyer Fabriky a bude zahájena v úterý 1. března od 16 hodin. Tato tradice vznikla před pěti lety. Přijďte na sebe nechat působit fantazii a atmosféru, kterou obrazy vyzařují.

Svitavský deník
http://svitavsky.denik.cz/

2 komentáře

  1. Dobry den , mohu se zeptat , je nejaka stranka , kde bych mohla zakoupit jakykoli obraz od vas ?=) miluji malovani i kresleni a je to pro me nejvetsi motivaci , dekuji za info

  2. Dobry den , mohu se zeptat , je nejaka stranka , kde bych mohla zakoupit jakykoli obraz od vas ?=) miluji malovani i kresleni a je to pro me nejvetsi motivaci , dekuji za info

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.