Petr Lindák bral opět stříbro

Uplynulý víkend se odehrálo v Uherském Hradišti mistrovství České republiky v kulturistice mužů a masters mužů 2016.
V jedenácti kategoriích se představilo sedmdesát startujících.

Soutěž, která byla perfektně zorganizována v zrekonstruovaném domě kultury, se navíc těšila velké přízni diváků, kteří vytvořili skvělou atmosféru.

Jednou z kategorií byla i kulturistika vozíčkářů. V ní se představili karlovarský Petr Lindák ze Sportstudia Prima Karlovy Vary a Daniel Minster z SK PEPA centrum Opava. Tito borci se potkali na pódiu v rámci MČR již potřetí za sebou a výsledek souboje dopadl stejně jako v předchozích dvou ročnících, kdy Daniel Minster bral zlato a Petr Lindák stříbro.

Bylo to asi poslední setkání těchto borců na soutěžním pódiu, protože Daniel Minster přechází do profesionální kulturistické divize federace IFBB.

„Věřím, že se během tohoto roku objeví další vozíčkáři, nebo tělesně postižení sportovci, kteří si budou chtít vyzkoušet soutěžní kulturistické pódium,“ přeje si karlovarský Petr Lindák. A ví proč.

„Snad budu mít i příští rok soupeře na kulturistických závodech,“ přeje si Lindák. Pro Lindáka to tak bylo třetí stříbro v řadě za sebou. „Chtěl bych poděkovat Sportstudiu Prima Karlovy Vary, hlavně Petru Weinlichovi za trenérské vedení a celkovou podporu v celoroční přípravě, bez kterého by to bylo o mnoho těžší, a firmě Gazza sport za kvalitní sportovní oblečení,“ uzavřel Lindák.

Karlovarský deník

http://karlovarsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.