Onkologové budou s veřejností mluvit o rakovině

ilustrační foto: stockimages-FreeDigitalPhotos.net

Lékaři Onkologického oddělení Nemocnice Jihlava promluví o své práci. Ve středu 15. října se v Jihlavě koná již čtvrtá konference určená veřejnosti. Lidé se budou moci zdravotníků na cokoli zeptat, dozví se novinky z léčby a zhlédnou v premiéře jedinečné video ze zákulisí oddělení.

Řekla  to mluvčí nemocnice Monika Zachrlová.

Konference se koná ve středu 15. října od 15 hodin v sídle Kraje Vysočina. „Mohou tak přijít i lidé po práci, nebo studenti po škole. Posluchače čeká pět čtvrthodinových přednášek zdravotníků, například o biologické léčbě, nebo práci v chemoterapeutickém stacionáři. Po každé přednášce bude možnost se odborníků na cokoli k tématu zeptat,“ přiblížila Zachrlová.

Kromě přednášek bude na místě také stánek VZP, kde se mohou zájemci seznámit například s preventivními programy pojišťovny a měřit se bude také tlak a BMI.

Po zahájení konference se mohou návštěvníci těšit na krátký film z onkologického oddělení. Konference je určená široké veřejnosti. „Asi každý z nás má ve svém okolí někoho, koho se problematika týká,“podotklamluvčí.

http://wwwjihlavsky.denik.cz/

ilustrační foto: stockimages-FreeDigitalPhotos.net

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.