MALÝ TADEÁŠEK JE O DALŠÍ HORU VÍČEK BLÍŽE K NOVÉMU KOČÁRKU

Sbírka víček od PET lahví na nový kočárek pro těžce nemocného osmiletého Tadeáška úspěšně pokračuje. V poledne předposledního lednového pátku se mnozí naši obyvatelé stali svědkem odvozu dalších více než devíti metráků těchto žádaných druhotných surovin.

Akce budila velkou pozornost u procházejících a hlavně rodiče s dětmi kvitovali fakt, že mohou na vlastní oči vidět, že se s odevzdanými víčky opravdu něco děje.
Na vážení a nakládání pytlů s víčky do nákladního auta se přišel podívat bez ohledu na mrazivé počasí i Tadeášek s maminkou, kterého přivezla na starém a těžkém kočárku, na jehož výměnu se právě víčka sbírají. Přítomen byl také radní pro životní prostředí Ondřej Růžička (Klub Tučňák). „Příjemně mě překvapilo, jaké množství se za krátkou dobu od minulého odvozu podařilo nasbírat. Znovu bych rád všem sběračům víček poděkoval a věřím, že se nám podaří dotáhnout celou věc až do zdárného konce. Jsem rád, že dětem i dospělým není lhostejný osud hendikepovaného chlapce, a to je dobře,“ uvedl radní Ondřej Růžička.
Ke dni druhého odvozu víček bylo na účtu pro Tadeáška celkem 10 263 korun a díky nové hoře víček, vážící 922,6 kilogramu, které si ke zpracování převzala společnost EKO TRADE plus z Českého Těšína, tato částka významně poskočí vzhůru.
Pomoci Tadeáškovi ale můžete i přímým příspěvkem na jeho transparentní účet, který je zřízený u České spořitelny a má číslo 2903498013/0800. Samotný účet je i na webu spořitelny lehce dohledatelný.

Tučňák

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.