Tichý dárce pomáhá

ilustrační foto: Photoxpress

Výtěžek z projektu Tichý dárce, který pořádá společnost Tichý svět, podpoří tlumočnické služby na podzimním festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením. Pátý ročník celorepublikového festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením se uskuteční od 24. 9. do 2. 10. 2016.

Pro širokou veřejnost je připravena řada různorodých akcí, které vedou k setkávání slyšících, neslyšících, nedoslýchavých, ohluchlých, hluchoslepých lidí či uživatelů kochleárních implantátů. Akce jsou pro osoby se sluchovým postižením, ale i pro slyšící bezbariérové – je zajištěno tlumočení do znakového jazyka a simultánní přepis.

„Ráda bych poděkovala Tichému světu za finanční dar z výtěžku projektu Tichý dárce. Získané finance pomohou zajistit tlumočnické služby na akcích připravovaných ORBI PONTES. Zajistit tlumočnické služby na všechny akce je velice náročné, vážíme si každé podpory,“ řekla Monika Jindrová z ORBI PONTES.

Motto festivalu „Není ticho jako ticho“ se prolíná celým týdnem. Programoví partneři chystají dny otevřených dveří, výstavy, přednášky, sportovní akce, koncerty, a to v Praze, Brně, Ostravě, Dobřichovicích, Liberci, Zlínském kraji……

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.