Pro dobrou věc. Za vozíčkáře letos bojovalo dvě stě běžců

Spolek Trend vozíčkářů Olomouc získal díky běžcům 72 tisíc

Střední Morava – Běh pro Dobrou věc je projektem na správném místě. Jeho princip je jednoduchý. Stačí si koupit registraci na jeden ze závodů běžecké ligy Runczech například u Spolku Trend vozíčkářů Olomouc a nejenže si zaběhnete jeden z nejkvalitnějších závodů u nás, ale z každé zakoupené registrace přispějete právě vybrané organizaci na podporu její činnosti.

Spolek Trend vozíčkářů Olomouc je již třetím rokem zapojený do tohoto projektu a i v tomto roce byl statutárním charitativním partnerem Mattoni 1Maratonu Olomouc. Běh pro dobrou věc v Trendu vozíčkářů Olomouc podporuje i primátor města Antonín Staněk, Zdeněk Kortiš či světoznámá běžkyně Petra Kamínková, která je ambasadorkou olomouckých vozíčkářů.

„Právě v tomto roce za nás běželo skoro dvě stě běžců, kteří svým dobrým srdcem a chutí pomáhat koupili registraci na jeden ze závodů a podpořili naše klienty. Získali jsme proto 72 tisíc korun na činnost, podporu sociálních služeb, zejména osobní asistence,“ řekl garant projektu Tomáš Helísek ze Spolku Trend vozíčkářů Olomouc.

I když spolku běžecká liga v tomto roce zcela nedoběhla, už nyní se mohou zájemci přihlásit o svou registraci na rok 2017, a podpořit tak třeba olomoucké vozíčkáře. Postup je jednoduchý. Stačí si koupit registraci na příští rok, běžet za svou organizaci pro dobrou věc a financemi získanými z nákupu pomoct potřebným.

13.7.2016
LEOŠ FILIPI
Olomoucký deník
http://www.olomoucky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.