Pekelný ostrov se slevou pro hendikepované

Rockový open­air festival se bude konat 12. a 13. července v Holýšově. Na příznivce poctivé rockové muziky čeká festival Pekelný ostrov. Dvoudenní vstupenka bude pro držitele průkazu ZTP se slevou za pouhých 50 Kč/den a pro držitele průkazu ZTP/P zdarma, jeho doprovod za 50 Kč/den.

 

Rockový open­air nabídne opět pestrou nabídku. Kapely se letos představí na dvou stejně velkých scénách. Kromě samotného ostrova, který bude dějištěm festivalu, bude pro návštěvníky opět připraveno stanové městečko s parkovištěm, a to na bezprostředně sousedící louce.

Areál je poblíž hlavní silnice I/26 ve směru Domažlice­Plzeň. Je tedy velmi dobře dopravně dostupný. Ostrov letos rozpálí pekelným ohněm Škwor v čele s Petrem Hrdličkou. Chybět nebudou ani oblíbené hity jako Malá nevěrná holka nebo Svařák v podání skupiny Harlej.

Na holýšovském ostrově budou ovšem vítáni i příznivci punk­rocku. Na ty čeká punkový festivalový matador, Visací zámek. Těšit se můžeme také na stále stoupající hvězdu Rybičky 48. Přijedu i ústečtí UDG, kteří jsou na velkých festivalech jako doma a vždycky to umí pořádně rozjet.

Stejně jako v loňském roce se i letos představí Olda Říha s Katapultem. Ten letos navíc slaví jubilejní 50. rok na rockové scéně. Těšit se opět můžeme také na Vildu Čoka, který vystoupí se svou skupinou Bypass. Naopak letošní premiérou na Pekelném ostrově bude koncert Aleše Brichty, který přijede se svojí AB band. V pekelné zahrádce holýšovského open­air nebudou chybět ani hity jako Anděl, Dysgrafik či Chemie,a tov podání známého písničkáře, kterým je Xindl X.

Dále zahrají také kapela Traband, Dymytry, V3SKA, Ready Kirken, Debbi, Zvlášňý škola a další!

Na návštěvníky čeká mimo hudební nabídku pestrý festivalový doprovodný program, včetně soutěží o ceny. (red)

Vstupenky

Předprodej do 11.7.: – dvoudenní 400 Kč – jednodenní 300 Kč Prodej na místě 12.7. – 13. 7.: – dvoudenní 480 Kč – jednodenní 350 Kč

Slevy

Slevy na místě 12.7. – 13. 7.:

– dvoudenní pro držitele průkazu ZTP 50 Kč/den

– dvoudenní pro držitele průkazu ZTP/P zdarma (doprovod uvedený v průkazu 50 Kč/den)

– dvoudenní pro držitele karty Klubu dárců 150 Kč

– dvoudenní pro děti do 150cm 120 Kč (v doprovodu dospělé osoby)

– dvoudenní pro důchodce nad 70 let 130 Kč

– jednodenní pro důchodce nad 70 let 70 Kč

Festivalové parkoviště (stanové městečko v tomto případě zdarma) 150 Kč

Stanové městečko 50 Kč/stan

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.