Benefiční koncert JAZZ& BLUES pro Fokus Praha

ilustrační foto: Jon-Sullivan / public-domain-photo

Benefiční koncert ve prospěch Fokusu Praha, jehož posláním je podpora lidí s dlouhodobým duševním onemocněním, se uskuteční 8. prosince od 8 hodin večer v Jazz clubu U Staré paní v Michalské ulici 9 na Starém Městě. /ilustrační foto/

ilustrační foto: Jon-Sullivan / public-domain-photo

V předvánočním čase se ocitnete na vlnách jazzovo-bluesových tonů, které navodí skupiny Hanelle Blue, The Kingsize Boogiemen a jako speciální host vystoupí pěvecká špička na jazzové scéně – Yvonne Sanchez. (http://yvonnesanchez.eu/yvonne-sanchez-videos.html).

Jedním z protagonistů večera bude hudebník Pavel Novák, basista ze skupiny Hanelle Blue, kterého jsme měli možnost slyšet na akci Týdnů pro duševní zdraví pořádané Fokusem, kde vystoupil se skupinou Lahoda. Pavel Novák hraje s muzikanty, kteří jsou v Čechách ve stylu jazz & blues absolutní špičkou.

Zeptali jsme se ho v rozhovoru na jeho motivaci pro podporu Fokusu. Zmínil, že “ nejen v muzikantském světě je spousta talentů, které se nacházejí na hraně duševní nemoci, někdy i za ní“.

Vstupenky budou k zakoupení v pokladně jazz clubu nebo přes kulturní portál Go Out.cz. Výtěžek – 250 Kč z každé prodané vstupenky – podpoří činnost Fokusu.

Více o Fokusu na www.fokus-praha.cz <http://www.fokus-praha.cz>a nebo na FB https://www.facebook.com/Fokus.Praha . Více o hudebnících zde: http://goout.cz/cs/koncerty/jazz-blues-pro-fokus-yvonne-sanchez+hanelle-blue+the-kingsine/pocx/ Neváhejte, pozvěte své přátelé a přijďte si společně užít advent v netradičním duchu a navíc si vychutnejte dobrý pocit z toho, že pomáháte!

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.