Nejvíc lidí podpořilo sportovní klub vozíčkářů, získal 30 tisíc korun

illustrator foto: g-point / stock.xchng

Výhra putuje na pořádání 20. ročníku Cheb Open.

Cheb – Přesně 8490. Tolik hlasů získal Sportovní klub vozíčkářů západočeského regionu (SKVZR) od lidí, kteří nakoupili v chebském Tescu. Právě oni rozhodovali o tom, kam půjde 30 tisíc korun Nadačního fondu Tesco a jeho programu s názvem Vy rozhodujete, my pomáháme.

Klub chce výhru použít na uspořádání turnaje vozíčkářů ve stolním tenise Cheb Open. „Příští rok 23. června pořádáme jubilejní 20. ročník turnaje,“ potvrdil Tomáš Harant, předseda SKVZR Cheb. Cheb Open je jeden z osmi turnajů vozíčkářů ve stolním tenise, které se v republice konají. Ten chebský navíc patří k těm největším a pravidelně na něj přijíždějí i zahraniční hráči. „Díky velkému prostoru v hale jsme jediní, kde hrajeme i čtyřhry,“ podotkl Tomáš Harant. A protože půjde o 20. ročník, měl by být i turnaj větší. „Rádi bychom pozvali víc hráčů, ale také lidi, kteří turnaj podporovali a pomohli nám během těch celých 20 let,“ podotkl.

Podpora lidí organizátory těší. „Turnaj nepořádáme, protože musíme, ale protože z toho máme radost. A těší mě, že občané tímto způsobem akci podpořili,“ dodal předseda klubu.

A na to všechno bude třeba i víc peněz, a tak se výhra hodí. Celkově hlasovalo téměř 21 tisíc lidí. „Děkujeme již za loňskou podporu místních projektů a za záštitu města Chebu, kterou jsme pro projekt „Vy rozhodujete, my pomáháme“ od města získali i na tento rok 2017,“ uvedla marketingová ředitelka Tesco Cheb Gabriela Švehlová.

Symbolický šek na 30 tisíc korun předala Tomáši Harantovi místostarostka města Chebu Gabriela Licková.

Chebský deník
http://chebsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.