Paroubkův LEV21 se chce rvát za zrušení sKaret. Chystá protest

Představitelé a příznivci strany LEV 21 budou dnes protestovat proti vládnímu projektu sKaret. Akce národních socialistů se bude konat od půl páté na pražském náměstí Pod Emauzy.
K účasti na protestní akci zve na svých internetových stránkách VašeVěc.cz předseda strany a někdejší premiér Jiří Paroubek.

„Rád bych pozval na tuto protestní akci všechny, kterým není lhostejný osud našich spoluobčanů z řad seniorů a zdravotně postižených a kterým nejsou lhostejné zbytečně vynaložené prostředky z peněz daňových poplatníků na provoz projektu sKaret,“ píše Paroubek na svém webu VašeVěc.cz.

Národní socialisté v oznámení akce podotýkají, že poslanci Jiří Paroubek a Jiří Šlégr se opakovaně jménem strany vyslovili za zrušení tohoto projektu již v minulosti. Tento projekt podle nich evidentně zkrachoval a stát na něm bude tratit stovky milionů, přesto se prý někteří představitelé snaží sKarty udržet i nadále při životě.

Výzva Müllerové

LEV 21 se proto rozhodl vyjít do ulic a na pražském náměstí Pod Emauzy chce vyzvat ministryni práce a sociálních věcí Ludmilu Müllerovou (TOP 09), aby projekt sociálních karet ihned zrušila a minimalizovala tak další možné škody.

Národní socialisté připomínají i pozadí celého příběhu sKaret. „Za celým projektem stojí bývalý ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek (TOP 09) a zejména pak jeho první náměstek Vladimír Šiška, který je policií obviněn z korupce. I přesto, že nová ministryně práce Müllerová posvětila další pokračování projektu, došlo nakonec k jeho absolutnímu krachu,“ stojí na Paroubkově serveru.

Parlamentnilisty.cz

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.