Hvězdný bazar pro paraplegiky

Hvězdný bazar je unikátní projekt, který se zrodil díky nápadu Aleny Jančíkové (foto), ředitelky České asociace paraplegiků, která v sedmnácti letech spadla ze stromu a je na vozíku.

Slavné osobnosti sem nosí své věci a dělají tak radost nejen fanouškům. Do Hvězdného bazaru zavítala i zpěvačka Heidi Janků, která přinesla několik zajímavých kousků, aby se zde mohly prodat.

„Obdivuji ten nápad a jsem ráda, že něco takového je,“ řekla v reportáži TV Barrandov zpěvačka Heidi Janků.

Bazar slouží jako tréninkové pracoviště pro vozíčkáře, které zaměstnává. Všechen zisk putuje České asociaci paraplegiků, která pomáhá lidem s poraněním míchy.

Vozíčkáři by i doma ocenili nějaký mechanismus, s jehož pomocí by pohodlně svlékli šaty. Nám tak předvedli svatební šaty Agáty Hanychové.

Mají také v nabídce kabelku Heleny Vondráčkové, podepsaný dres fotbalové reprezentace.

„Mám plný barák věcí, které třeba už nemůžu nosit, přece už jsem ve věku, kdy nosit na prsou nápis Bad Girl už asi ne,“ smála se Janků.

Fanouškům Heidi udělá jistě radost i vlastnoručně podepsané tričko s její fotkou, nebo pro ni charakteristické kraťásky.

„Ty ozdůbky jsem tam lepila vlastnoručně,“ připomněla Heidi.  Domů si můžete odnést nejenom šaty z filmu Babovřesky, ale také kytaru legendárního zpěváka Davida Kollera. Heidi hned po příchodu zaujaly dvě věci.

„Šperky, které se dají vyměnit, to jsem ještě nikde neviděla, že přinesou náušnice a vezmu si jiné náušnice. A protože jsem trošku tak jako postižená pořadem, který moderuji, tak mne zaujala ještě jedna věc, pojďte se podívat,“ vyzvala Heidi a ukázala na vystavený intimní kousek.

invArena

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.