Finalisté Miss neslyšících ze světa se sjedou do Přelouče

ilustrační foto: Flickr.com

Už za pár dní vypukne v Přelouči jedinečná show. V pondělí 20. července totiž město navštíví pětadevadesát finalistů soutěže MissMister Deaf WorldEuropeAsia, tedy klání neslyšících z bezmála padesáti zemí světa.

Přehlídka v krojích, plavkách i večerním

K příležitosti letošního patnáctého ročníku této soutěže se v Přelouči na velkém náměstí uskuteční módní přehlídka neslyšících nesoucí podtitul Molo bez hranic. „Na náměstí se představí finalisté z různých zemí světa i vítězové z let 2013 a 2014,“ upozornil za pořadatele Luděk Schejbal.
Samozřejmostí bude nejen vždy a všude oblíbená přehlídka v plavkách, v plánu je totiž také výběr oblečení na volný čas, večerní róba a v neposlední řadě také národní kroje.

Hudba, tanec, zpěv i ohnivá show

O doprovodný program přehlídky se postarají nejrůznější umělci. Tahákem bude jistě zpěvák a tanečník, finalista soutěže Česko hledá Superstar, Sámer Issa. Na programu je i ohnivá show Filipa Stejného a lokální hudební kapely Dechitakl, Acoustic Band a mnohé další.
„Opravdovou lahůdkou bude vystoupení nevidomé zpěvačky Moniky Maškové. Se svým tanečním vystoupením se pak představí i mažoretky z přeloučské základní umělecké školy, dále taneční soubor školy Svítání, taneční skupina Beta či třeba Flamenco Pardubice,“ nechal se slyšet Luděk Schejbal.
Celým programem bude provázet moderátor Filip Novotný.

Pardubický deník

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.