Dobročinná burza pomůže vážně nemocnému chlapci

Na dobročinnou burzu spojenou s bleším trhem zvou do Trstěnic na Znojemsku místní lidé. Burza se uskuteční tuto neděli v areálu bývalého kravína, vstupné bude dobrovolné a výtěžek z něj půjde na těžce postiženého Jonáška.

Trstěnice – Ten se narodil jako zdravý chlapec, ale v pěti letech ho postihla mrtvička, která zanechala fatální následky na jeho zdravotním stavu.

„Touto cestou se tak snažíme sehnat co nejvíc prostředků na bateriovou odsávačku v hodnotě čtyřiadvaceti tisíc korun, která chlapci čistí dýchací cesty, a tím mu usnadňuje dýchání,“ přiblížila za organizátory Olga Šinkyříková z trstěnické Jako-by Farmy. Speciální odsávačku zdravotní pojišťovna nehradí. „Přijďte proto podpořit dobrou věc, nakoupit originální dárečky pro své blízké, nebo si jen přátelsky popovídat nad medovinkou či svařáčkem. A poslechnout si dítka zpívající vánoční písně, napsat dopis Ježíškovi či vyhrát krásnou tombolu,“ pozvala další z organizátorek Aneta Prokopiusová.

Kdokoliv se také může zúčastnit jako prodejce na bleším trhu, který bude součástí burzy. „Našli jste při vánočním úklidu spoustu pro vás již nepotřebných věcí? Přijďte podpořit dobrou věc a z účastněte se jako prodejci na bleším trhu,“ dodali organizátoři. Lidé, kteří se budou chtít zúčastnit jako prodejci, si tak mohou rezervovat místo na telefonním čísle 704 421 720.

Hodonínský deník
http://hodoninsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.