Zdravotně postižené na jejich plese rozparádil Hložek i Maxíci

www.zofin.cz

Již osmnáctý Podzimní ples pro osoby se zdravotním postižením se uskutečnil předposlední říjnovou sobotu v Městském společenském domě v Kolíně. Bál tradičně pořádá Domov Na Hrádku z Červeného Hrádku v čele s jeho ředitelkou Janou Pilnou a jejím týmem a sjíždí se na něj handicapovaní klienti ze zařízení z celé republiky.

Čekalo na ně nejen rychlé občerstvení připravené na stolech hned po příchodu do sálu nebo tombola, ale také oblíbený řízek se salátem k večeři.

Nejvíce je ale samozřejmě nadchlo kulturní menu, které zařídili již tradiční podporovatelé domova zpěvák Stanislav Hložek, skupina Maxíci či moderující Slávek Boura.

Ten v úvodu bálu pozval na pódium starostu města Michaela Kašpara, který převzal nad plesem záštitu a radního pro bezpečnost a zdravotnictví Středočeského kraje Roberta Bezděka. I Středočeský kraj konání plesu finančně podpořil, zařízení je navíc jeho příspěvkovou organizací.

Po celý večer pak rozdováděné a šťastné klienty všech věkových skupin bavila domácí kapela Eso se zpěvačkou Ladislavou Červínovou, coby zpestření programu zatančily dívky z taneční skupiny Kocour Modroočko vedené Jolanou Burešovou.

Zdeněk Hejduk

Kolínský deník

https://kolinsky.denik.cz/

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.