Narozeninový piknik Agentury pro neslyšící

zábava bublinkohraní piknik neslyšících

Agentura pro neslyšící v červnu oslaví své narozeniny velkolepou akcí. Piknik se bude konat 13. června od osmnácti hodin v okolí Tiché kavárny v Praze na Ládví. Všichni neslyšící, ale i slyšící, jsou srdečně zváni./na snímku bublinkohraní/

„7. výročí založení Agentury pro neslyšící oslavíme velikou venkovní party a pro návštěvníky bude připraven bohatý program. Na malé i velké, slyšící i neslyšící čeká Bublinkohraní a balonková show s klauny Mirečkem a Leontýnkou,  Kouzelníci bez hranic uvedou Žonglérské vystoupení Circle Circus a Kouzlení klauna Michela.

K dispozici bude trampolína, skákací hrad a připraveny budou různé úkoly za jejichž splnění vás čekají odměny. Deky a dobrou náladu s sebou,“ popisuje program akce mluvčí Agentury pro neslyšící Dorota Vlková.

A dodává, že v ten samý den, ale od sedmnácti hodin, budou v Tiché kavárně zveřejněny výsledky nejlepších zaměstnavatelů sluchově postižených za rok 2012. Cílem soutěže je poděkovat a podpořit firmy, které zaměstnávají sluchově postižené a motivovat i další zaměstnavatele, kteří o zaměstnávání neslyšících uvažují.

Tichá kavárna,
Burešova 1151/12,
Praha 8
182 00
Tichá kavárna

Jiří Marek
invArena

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.