Nejbližším festivalem je Mighty Sounds

Rockový festival Mighty Sounds se tento víkend koná v Táboře. Organizátoři Mighty Sounds podpoří sdružení pro lidi s duševním onemocněním Fokus Tábor a jejich chráněnou kavárnu Café Parník!

„Festival je unikátní tím, že představuje to nejlepší z žánrů, které na jiných festivalech nedostanou tolik prostoru. Všichni milovníci punkrocku, punku, ska, reggae nebo rock’n’rollu by měli zamířit právě sem,“ uvedla organizátorka festivalu Markéta Štěchová.

Zavítá na místní letiště Čápův dvůr, aby zde od 19. do 21. červenci pozval všechny na kapely jako například Suicidal Tendencies, The Subways nebo Sto zvířat.

Po Světlu pro svět a Hvězdném bazaru jsme se rozhodli podpořit tentokrát místní dobročinnou organizaci. Tou je sdružení Fokus Tábor.

Posláním Sdružení je pomáhat lidem s duševním onemocněním v návratu a uplatnění se ve společnosti rozvíjením různých možností pro jejich pracovní a sociální rehabilitaci. Za účelem pracovní integrace těchto osob provozuje chráněné dílny (chráněná pracovní místa) a agenturu práce – Centrum podporovaného zaměstnávání.

Mighty Sounds zve…

Kdo se budete pohybovat přímo ve městě Tábor, rádi bychom vás pozvali do jejich chráněné kavárny Café Parník.

Ta nabízí příjemné vnitřní i venkovní posezení, širokou nabídku fair trade kávy, zapečené panini a sendviče mnoha příchutí, čerstvé obložené bagety. Právě zde pracujou 4 z těch, které toto sdružení podporuje!

Nechtěli jsme zůstat pouze u slov a tak jsme se rozhodli je tento rok podpořit i jiným způsobem. Všichni kdo pro vás už druhým dnem připravují festival, si dnes a zítra dopřávají k snídani luxusní italské bagety, které byly vyrobeny právě v Café Parník!

invArena

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.