Dnes je den zdravých zubů. Zubaři zdarma poradí

V Praze, Brně, Plzni a Hradci Králové se dnes koná první český den zdravých zubů.  Zájemci se od přítomných zubařů a dentálních hygienistek dozvědí vše o správné péči o ústní dutinu a o významu zubní prevence.

 

Den zdravých zubů pořádá Česká stomatologická komora s Asociací dentálních hygienistek a Sdružením studentů stomatologie.

Improvizované ordinace budou otevřeny od 13:00 v pražském Kongresovém centru a v krajských studiích Českého rozhlasu v Brně, Plzni, už od 12:00 v Hradci Králové. V každém místě jsou připraveny tři hodinové bloky vysílání.

Zájemci se od přítomných zubařů a dentálních hygienistek dozvědí vše o správné péči o ústní dutinu a o významu zubní prevence. Studenti předvedou správné čištění chrupu na modelech. Na závěr hodinového bloku bude prostor i pro individuální rady.

Akce pro veřejnost se koná v rámci Pražských dentálních dní, což je mezinárodní kongres s odbornou stomatologickou tématikou. Každoročně navštíví tento kongres kolem tisícovky lidí z ČR i ze zahraničí. V doprovodném programu jsou praktické workshopy, výstava a prezentace firem.

1 komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.