I přes svůj handicap jsem inspirací pro druhé

foto: MorgueFile

Jste člověkem, který se umí prát se svým osudem? Váš handicap pro Vás není překážkou, která by Vás zastavila na cestě za Vašimi sny? Tak právě Váš příběh hledáme a oceníme.

Lidé vždy obdivovali ty, kteří i přes nepřízeň osudu dokázali něco výjimečného. Proto jsme se v redakci invArena.cz rozhodli, že rádi zveřejníme příběhy těch z Vás, kteří patří mezi takové inspirativní osoby.

Udělali jste nebo děláte ve svém životě něco, co není zcela běžné? Máte pocit, že díky svým činnostem máte vliv na druhé lidi? Tak se nám o tom nebojte napsat.

Možná, že i přes svůj handicap dosahujete úžasných sportovních výsledků. Možná, že se věnujete charitativní činnosti, abyste dali naději do života i dalším lidem, kteří jsou nějakým způsobem znevýhodněni.

A nebo jste dokázali vymyslet, či vynalézt něco, co pomáhá druhým lidem. Moc rádi bychom Vaše životní příběhy ocenily.

Lidé jásají nad úspěchy, ale ještě mnohem důležitější jsou však plány do budoucna. Rádi si proto přečteme povídání i o Vašich snech, které si teprve chcete splnit.

Každý, kdo nám do konce dubna napíše svůj příběh, ideálně alespoň s obecnou specifikací svého handicapu, má šanci být redakcí vybrán mezi čtyři nejlepší. Každý vybraný příběh publikujeme a ponecháme vždy týden zvýrazněný na titulní stránce webu.

Vaše životní příběhy prosím posílejte na e-mail:
marek@invarena.cz

Těšíme se na příběhy o Vašich splněných snech.

Redakce webu invArena.cz

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.