Ti, kteří peníze potřebují

Potřebovali finanční pomoc, od státu se jí ale nedočkali. Jeho roli jste převzali vy, diváci televize Nova, a přispěli jste ze svého, uvedl moderátor TV Nova a pokračoval s výčtem těch, kteří potřebují desetitisíce až statisíce korun. 

 

Vodící fenka Brita už svému pánovi nemohla pomáhat. Stejně jako on ztrácela zrak. Na operaci potřebovala 28 tisíc korun.

Dvouletý Adam trpí mozkovou obrnou. Aby se vůbec mohl dostat z domu na procházku, potřeboval speciální dětský kočárek. Cena – 50 tisíc korun.

Pepík přišel o obě nohy, když ho srazil bezohledný řidič. Desetiletý kluk přesto neztratil optimismus. Úsměv mu ale mohla zvětšit i polohovací postel za 60 tisíc korun.

Srdeční vada, epileptické záchvaty, to je život dvaadvacetiletého Petra z Volar. Aby ho jeho matka mohla vozit k lékaři až do Prahy, potřebovala 150 tisíc na slušné auto.

120 tisíc korun, tolik stojí jedna rehabilitace jedenáctileté Barborky. Obrna ji upoutala na invalidní vozík. Po rehabilitaci se cítí o mnoho lépe. Peníze na ni ale rodina nemá.

Dostat se ze schodů byl pro pětiletého Ondru z Olomouce nemožný úkol, nechodí. Potřeboval schodolez, jenže za 100 tisíc korun. Pomohli mu až neznámí dobrodinci z Kolína.

Kolik by se asi dalo za sto tisíc korun koupit náplastí pro děti s nemocí motýlích křídel?

televize Nova.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.