Muzikálový večer pro vozíčkáře  

Michaela Tomešová

Herečka Míša Tomešová uspořádala muzikálový večer pro vozíčkáře, přišla na něj zazpívat také Anička Slováčková. Hity z muzikálu Hamlet Atlantida, Srdcový král nebo Vlasy se rozezněly divadlem Kalich, aby pomáhaly. Herečka Michaela Tomešová uspořádala už devátý ročník charitativního koncertu Pro polovinu nebe, který se každoročně koná při příležitosti dne zdravotně postižených.

CNN Prima News

Michaela Tomešová
——————–
Ty přípravy jsou vždycky velmi náročné, protože já mám úžasný tým lidí, holek, který mi pomáhají, ale spoustu věcí si člověk chce udělat sám a já jsem taková jako hrdá žena, takže jako jsem taková holka pro všechno, že zařizuju prostě veškerý catering. Zařízení zpěváky i židle.

, redaktorka
——————–
Celý výtěžek z večera letos poputuje malému chlapci, který je upoutaný na invalidní vozík, a zároveň na pomoc vozíčkářům, kteří se stávají oběťmi kriminálních činů.

Michaela Tomešová
——————–
Já mám bráchu na invalidním vozíku, proto vlastně vždycky pomáhám primárně vozíčkářům a bráchu jednou v metru okradli o telefon. Velmi jednoduše. Prostě mu řekli, dej nám telefon nebo tě shodíme z toho vozejku a on jim ho prostě musel dát, protože tam byl sám. Takže jak se vlastně ty lidi můžou bránit, včetně třeba útoku třeba na internetu a podobně.

mluvčí 2,
——————–
Dneska vystupovala s Milanem Peroutkou, zpívali jste písničku z Pomády? Já jsem vás chtěla s Milanem na rozhovor dohromady, ale Milan mezitím odfrčel na letiště, protože odlítá do Nepálu. Tak aspoň tebe se ptám, jak sis to užila?

Michaela Tomešová
——————–
Já jsem si to užila moc, bylo to rychlý, Milan přifrčel a najednou zase odfrčel někam pryč. Jsme si to spolu nezkusili, ale v závěru takový vystoupení bývá nejlepší.

mluvčí 2,
——————–
Jak se jinak teďka máš? Jak se ti daří?

Michaela Tomešová
——————–
Mám se dobře. Každý den, je to takový jako jinačí, ale, ale snažím se to prostě brát tak, jak to je a mám teďka před sebou spoustu práce, ta adventní doba je pro mě opravdu kouzelná a snažím si vychutnat, co nejvíc to jde a tenhle rok, ačkoliv tam opravdu mám těch koncertů spoustu a jsem za to hrozně vděčná, že to tak dopadlo a těším se na každou zastávku, která mě s kapelou, s tátou, s bráchou, s orchestrma čeká, tak i tak jsme si tam dokázali udělat doma čas.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.